ANKARA / SİNCAN - Dr. Nurettin - Beyhan Elbir İlkokulu

Dr. Nurettin - Beyhan Elbir İlkokulu

Andiçen Mahallesi Hicret Sokak No5/A Sincan/ANKARA
Vizyon
Başarının Güven, Yardımlaşma, Sorumluluk ve Alanında Uzmanlaşma ile elde edileceğini bilen ve yaşayarak paylaşan bir kurum olmaktır.
Misyon
Evrensel insani değerlerle birlikte, milli ve manevi değerlerimizi benimsemiş, 21. yüzyılın gerektirdiği yeterliliklere sahip bireyler yetiştirmek için okulu sadece bir öğretim alanı olarak değil aynı zamanda bilgi ve kabiliyet madenciliği yapılan bir yaşam alanı olarak planlayıp, öğretme değil öğrenme merkezli bir kurum olmaktır. Temel Eğitimin gereği öğrencilerimiz için temel insani ve ahlaki becerilerin yanında öğrenciyi bugüne değil yarına hazırlayacak temel akademik yeterlilikleri de kazanacağı öğrenme ortamları tasarlamaktır.
7.50-17.50
Ulaşım
Ankaradan okulumuza otobüsle gelmek için:Ulustan 523 nolu otobüs ile Hürriyet Caddesine, 508 nolu otobüs ile 12. Caddeye kadar. Bakanlıklar8217dan ise 524 nolu otobüs ile Hürriyet Caddesine, 512 nolu otobüs ile de 12. Caddeye kadar gelinebilir. Dolmuşla gelmek için Ulus8217dan 12.Cadde dolmuşları ile gelinebilir.
Servis bulunmamaktadır.
Ev kiraları 800TL ile 1500TL civarındadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz yaklaşık olarak il merkezine 27km, ilçe merkezine ise 1km uzaklıktadır.
Etwinning projeleri yürütülmektedir.