ANKARA / SİNCAN - Dr. Nurettin - Beyhan Elbir İlkokulu

Dr. Nurettin - Beyhan Elbir İlkokulu

Andiçen Mahallesi Hicret Sokak No5 Sincan/ANKARA
Vizyon
Veli-öğrenci-öğretmen işbirliği ile geleceğe yön veren, başarıya aç, ulusal ve uluslararası alanda yetiştirdiği öğrencilerle model bir okul olmaktır.
Misyon
Biz Dr. Nurettin-Beyhan Elbir İlkokulu olarak mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip ,kendilerine, ailelerine, toplum ve tüm insanlığa yararlı olacak bireyler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :İkili
7.50-17.50
Kalorifer
ADSL (1 Mbit)
0 - Lojmanımız bulunmamaktadır.
Ulaşım
Ankaradan okulumuza otobüsle gelmek için:Ulustan 523 nolu otobüs ile Hürriyet Caddesine, 508 nolu otobüs ile 12. Caddeye kadar. Bakanlıklar8217dan ise 524 nolu otobüs ile Hürriyet Caddesine, 512 nolu otobüs ile de 12. Caddeye kadar gelinebilir. Dolmuşla gelmek için Ulus8217dan 12.Cadde dolmuşları ile gelinebilir.
Ev kiraları 400TL ile 750TL civarındadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz yaklaşık olarak il merkezine 27km, ilçe merkezine ise 1km uzaklıktadır.